Kvistofta scoutkår

Friluftsliv - Äventyr - Utveckling


Logga in

Avdelningar

Kvistofta scoutkår bedriver verksamhet för barn som går i årskurs 2 och upp till att man fyllt 18 år. Man kan sedan fortsätta att vara med på Roverscouterna, där får man vara med så länge man vill. Välj vilken avdelning du vill läsa mer om och/eller se vad de skall hålla på med på kommande träffar

Spårare

Spårare är man från att man har börjat i årskurs 2 och tills dess att man slutat årskurs 3. Det är möte på Tisdagar mellan 18.00 och 19.30 enligt schemat på Spårarsidan.

Upptäckare

Upptäckare är man från att man har börjat i årskurs 4 och tills dess att man slutat årskurs 5. Det är möte på Torsdagar mellan 18.30 och 20.00 enligt schemat på Upptäckarsidan.

Äventyrare

Äventyrare är man från att man har börjat i årskurs 6 och tills dess att man slutat årskurs 8. Det är möte på Måndag mellan 18.30 och 20.30 enligt schemat på Äventyrarsidan.

Utmanare

Utmanare är man från att man har börjat i årskurs 9 och tills dess att man har fyllt 18 år. Det är möte när medlemmarna har tid enligt schemat på Utmanarsidan.

Rover

Roverscout är man från att man har slutat på Utmanarna tills man tröttnar på att hitta på roliga saker i skog och mark. Det finns ingen bestämd mötes dag eller tid, förhoppningsvis kommer det att bli mer regelbundna möten om ett tag.

Kvistofta scoutkår
Scoutstugan
Östra Läraregatan 6
253 73 Gantofta

scouterna@kvistofta.com
Friluftsliv - Äventyr - Utveckling
© Kvistofta scoutkår